Program for lese- og skrivestøtte

Lørenskog videregående skole tilbyr alle elever å ta i bruk lese- og skriveverktøyet IntoWords online.

Lørenskog videregående skole tilbyr alle elever å ta i bruk lese- og skriveverktøyet IntoWords online. Dette er et program som i utgangspunktet er utviklet for elever med lese- og skrivevansker, men alle kan ha god nytte av å bruke det. IntoWords er et digitalt verktøy som leser opp tekst og gir forslag til ord underveis mens du skriver. Du kan bruke programmet for å kompensere for lese- og skrivevanskeligheter, om du har bruk for støtte i undervisningen eller vil forbedre skrivingen din på bokmål, nynorsk, engelsk eller de andre fremmedspråkene vi underviser i på skolen. Programmet gir deg ordforslag mens du skriver, og foreslår rett stavemåte om du skriver et ord feil. IntoWords kan lese opp all tekst - i pdf, på nett og i wordd online. Programmet kan brukes av alle ved skriftlig eksamen.  

Hvor finner jeg programmet?

Du kan lese om programmet på MV-Nordic sine nettsider for IntoWords. Programmet lastes ned som et tillegg i nettleseren Google chrome.

Under ser du videoer som viser deg hvordan programmet installeres, hvordan du logger deg inn og hvordan programmet brukes.

 

 

 

 

Kontaktperson

Rutt Kine Brujordet

E-post Rutt.Kine.Brujordet@lorenskog.vgs.no