Om biblioteket

Biblioteket er til for elever og ansatte på skolen.

På skolebiblioteket kan du låne bøker, jobbe med skolearbeid og få veiledning i informasjonssøk og riktig kildebruk og referanseteknikk.

Biblioteket er stengt i forbindelse med korona-utbruddet.

Ta kontakt med Rutt Kine på Teams, It's Learning eller send en e-post hvis du lurer på noe, trenger hjelp til å fornye eller få tak i bøker.

Betingelser for utlån

Det aller meste vi har til utlån på biblioteket har 4 ukers utlånstid og kan fornyes, men det finnes unntak. Mer om våre utlånsbetingelser finner du her
Betingelsene er akseptert når du velger å låne noe fra biblioteket.

Husk at det er et eget reglement for utlån av læremidler.

Trivselsregler

Det skal være trivelig å være på biblioteket, både for elevene og for oss som jobber her. Derfor må vi ha noen retningslinjer:

• I biblioteket er det arbeidsplasser for elever helt innerst i lokalet. Rundt disse plassene skal det være arbeidsro. Det finnes andre steder på skolen for høylytt gruppearbeid.
  • Ta hensyn til hverandre!
  • Rydd opp etter deg og bruk søppelbøttene.
  • Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre hva man vil.

Klarer du å følge dette blir det trivelig for alle. Klarer du det ikke kan du ble bedt om å gå.

Rutt Kine Brujordet

Bibliotekar