E-post: rutt.kine.brujordet@lorenskog.vgs.no

Følg biblioteket på

Biblioteket er stengt i forbindelse med korona-utbruddet.

Ta kontakt med Rutt Kine på Teams, It's Learning eller rutt.kine.brujordet@lorenskog.vgs.no hvis du lurer på noe, eller trenger hjelp til å fornye eller få tak i bøker.

Viken trenger flere lærere!

26.03.2020

Bli med på den store lærerjakten

Isabelle ble vinner av Realfagsprisen for Nedre Romerike 2020

25.03.2020

Realfagprisen for Nedre Romerike 2020 tildeles elever fra de videregående skolene Bjertnes, Lillestrøm, Lørenskog, Mailand, Rælingen, Skedsmo og Sørumsand og bedømmes av en jury sammensatt av lærere og representanter for Rotaryklubbene i Sørumsand, Lørenskog, Nittedal og Lillestrøm.

Les saken

Koronasituasjonen: Viken fylkeskommune går over til digital opplæring på de videregående skolene

12.03.2020

Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona. Derfor tar Viken fylkeskommune nye grep og fra og med i morgen fredag 13. mars flyttes all opplæring på de videregående skolene over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen frem til påske, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.