Helsestasjon for ungdom åpner igjen

Helsestasjon for ungdom åpner igjen mandag 27. april, men det er enkelte endringer som følge av korona-utbruddet. Her ser du hvordan du kontakter helsestasjonen.

Helsestasjon for ungdom åpner opp igjen mandag 27 april kl. 16-20.

Det vil ikke være drop in tilbud som vanlig pga koronasituasjonen, da vi må begrense antall personer som kommer samtidig.
Du må bestille time før du kan komme.
Vi vil ha timer tilgjengelig hos lege, helsesykepleier, jordmor og helsesekretær.

Ring eller sms på tlf 99477963, hverdager kl 08.30-15, eller send mail til helung@lorenskog.kommune.no for timebestilling.

 

Nedenfor finner du svar på spørsmål om hvordan tilbudet vil fungere fra mandag 27 april og inntil videre.

Kan jeg bestille time hvis jeg hoster eller er syk?

Nei. Hvis du har blitt syk og hoster, har feber, sår hals, hodepine eller er blitt tett i nesen må du holde deg unna til du har blitt frisk.

Kan jeg bestille time hvis jeg har vært i utlandet?

Hvis du har kommet hjem fra utlandet de siste 14 dagene skal du ikke komme hit. Hvis det har gått mer enn 14 dager fra du kom hjem fra utlandet, og du er frisk, så kan du bestille time.

Hva skjer når jeg kommer til helsestasjon for ungdom for time?

Du henvender deg til helsesekretær ved inngangen som sjekker at du har bestilt time. Deretter venter du på venterommet til du blir ropt opp. Alle som kommer til oss må sprite hendene før de kommer inn, og alle som oppholder seg i våre lokaler skal holde en avstand på minst to meter til andre. Dette gjelder også om du har med deg noen inn.

Kan jeg ta med en venn når jeg kommer til time?

Nei. Du kan ikke ha med deg noen inn, hverken i gangen, på venterommet eller til selve timen. Den/de som eventuelt er med deg må vente utenfor Lørenskog hus. I spesielle tilfeller kan det gis dispensasjon, slik at du kan ha med deg noen til timen. Dette må i så fall avtales på forhånd per telefon.

Hva skjer hvis jeg kommer og ikke har time?

Hvis du ikke har bestilt time kan vi ikke hjelpe deg. Da må du bestille time til uken etter.