Isabelle ble vinner av Realfagsprisen for Nedre Romerike 2020

Realfagprisen for Nedre Romerike 2020 tildeles elever fra de videregående skolene Bjertnes, Lillestrøm, Lørenskog, Mailand, Rælingen, Skedsmo og Sørumsand og bedømmes av en jury sammensatt av lærere og representanter for Rotaryklubbene i Sørumsand, Lørenskog, Nittedal og Lillestrøm.

Realfagprisen tildeles henholdsvis beste elev alle skolene sett under ett, samt en første- og andrepris for hver av skolene.

Isabelle Maria Bruun-Lie Damhaug, klasse 3STC, vant prisen for beste elev, alle skolene under ett.
Vi gratulerer Isabelle, og er svært stolte av vår elev!

Juryen uttalte følgende:

Årets vinner viser en imponerende faglig styrke i alle skolefag. Skolen beskriver kandidaten som en elev helt utover det vanlige, både faglig og sosialt.

Kandidatens selvvalgte tema under fagdagen var faglig og pedagogisk på et svært høyt nivå. Juryen er særlig imponert over kandidatens overordnede forståelse av en vanskelig del av fysikken. Lysarkene og animasjonene i presentasjonen var meget pedagogiske.

Juryen legger også vekt på at kandidaten er allsidig også utenfor skolestua.

Foto: Christian Kloumann

Realfagsprisen ble etablert av Lillestrøm Rotaryklubb i 2013.  Prisen ble opprettet for å oppmuntre elever til å spesialisere seg innenfor realfag på universitets- og høyskolenivå. Rotaryklubbene i Lørenskog ble med for første gang i år.  Dermed ble det også mulig for Lørenskog vgs å delta.