Lørenskogjentene spilte uavgjort i fotballkamp mot Valle Hovin

Det var med store forventninger jentene tok turen til Intility Arena på Valle Hovin. Storstua med plass til 16555 tilskuere var langt fra fullsatt, men rammene rundt kampen var det ikke noe å si på. Det er ingen tvil om at Valle Hovin sine jenter har bedre treningsfasiliteter, større støtteapparat og flere trenere, men allikevel skulle vi altså være det beste laget. Vi dominerte kampen fra start, men klarte ikke å omsette sjansene i mål.

Rikke var gjennom på kanten flere ganger, vi hadde fine kombinasjoner med Kine, Mille og Andrine på midten og Selma gjorde en kjempejobb på topp, men det ble bare nesten gang på gang.

Etter et stort spillemessig overtak, begynte vi å gjøre noen feil og vi slapp Valle Hovin mer til. Først skjøt de i stolpen, og noen minutter senere satte de inn 1-0 etter en liten markeringssvikt i forsvaret. Etter scoringen begynte våre jenter å spille seg opp igjen, men det ville seg ikke helt på den siste tredjedelen av banen. Enten var innlegget rett på keeper, skuddet uten ordentlig trøkk, den siste pasningen ble blokkert eller noen fikk en tå på ballen i det en av jentene skulle skyte. Det var rett og slett til tider frustrerende å se på.

Andre omgang fortsatte som den første inntil Kine Fløtre fyrte av et nydelig skudd fra drøyt 20 meter, som gikk rett inn i vinkelen forbi en sjanseløs keeper. Vi trykket på for å få vinnermålet, men det var tydelig at mange av jentene var slitne. 1-1 var et greit resultat, selv om jentene var tydelig skuffet over å ikke ha vunnet. Takk til de fra som var med fra andre klasser enn toppfotball, som bidro til at vi ble fulltallig lag og tropp! Vi håper på en ny kamp om ikke altfor lenge!

Trenere: Erling, Gunnar (og Per).