Elevrådsseminar Høsten 2019

5. - 6. september dro elevrådet til Lørenskog vgs på seminar til Vangen skistue i Østmarka. Målet for turen var relasjonsbygging, diskutere satsningsområder og valg av nytt elevrådsstyre.

Presentasjoner fra foreldremøtene

Vedlagt følger presentasjonene som ble vist på foreldremøtene til Vg1 i september og Vg2 i august.

Opaler, kunst nybygget mai 2019

«Utenomjordisk kunst» på Lørenskog videregående skole

Kunstverket OPAL er fylkeskommunens siste kunstprosjekt. 1 prosent av byggekostnadene i forbindelse med større byggeprosjekter er øremerket til kunst.

Øverst fra venstre: Mille Dalen, Rikke Stoltenbeg, Ellen Kristine , Selma Saastad, Maria Mæhle Christensen, Hedda Høljeneset, Andrine Fløtre, Kine Kristiansen, Ine Romundgaard
Nederst fra venstre: Eline Gulliksen, Sophie Lerstang Rez, Kine Fløtre, Maren Skjøld Sanden , May-An Tran, Thale  Marie Bakken Thunem

Lørenskogjentene spilte uavgjort i fotballkamp mot Valle Hovin

Det var med store forventninger jentene tok turen til Intility Arena på Valle Hovin. Storstua med plass til 16555 tilskuere var langt fra fullsatt, men rammene rundt kampen var det ikke noe å si på. Det er ingen tvil om at Valle Hovin sine jenter har bedre treningsfasiliteter, større støtteapparat og flere trenere, men allikevel skulle vi altså være det beste laget. Vi dominerte kampen fra start, men klarte ikke å omsette sjansene i mål.

Ordfører Ragnhild Bergheim, Thomas Breistein (Right To Play Norge), rektor Odin Tellesbø sammen med deler av årets Internasjonale komité på Lørenskog vgs.

Internasjonal dag på Lørenskog videregående skole

Lørenskog videregående skole arrangerte Internasjonal dag torsdag 28.februar. Elever og lærere fikk se bilder og film fra feltreisen til Ghana. Elevene i komiteen fortalte om sterke inntrykk fra feltreisen og om det viktige arbeidet Right To Play gjør i landet.

Sammen om integrering UB f.v: Mads Andreas Solvik, Elise Nordberg Næss, Norman Granlund Elton, Christopher Raymond Brotun Robinson, Hedda Herstad Bjørgen og Syes Ali Shahrukh Hussain.

Lørenskogelever på GründerExpo.

Det ble ikke pallplasseringer for Lørenskogelevene i år, men bedriften «Sammen om integrering UB» var nominert til flere priser.

Lørenskogelever vant priser for entreprenørskap og bedriftsutvikling.

Mandag den 21.1 deltok elever fra Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 på Romeriksmesterskapet 2019. Dette er en entreprenørskapsmesse for ungdomsbedrifter fra regionen, arrangert i regi av Strømmen Storsenter og Ungt Entreprenørskap Akershus.

Helsesykepleier

Helsesykepleier er det nye navnet på helsesøster.

hei

Privatisteksamen

privatist.inschool.visma.no er nå åpen for oppmelding til privatisteksamen. Har du spørsmål, ta kontakt med Britt Asak (67980750), Karin van Wijk (67980715) eller Thomas Tørvi (67980717). Oppmeldingsfristen er 16. september kl. 24.00 (NY FRIST!)

Fra venstre målscorer og kampens beste spiller Robin Ullevålseter, videre et tilfeldig utvalg av spillere som gjorde sakene meget bra:  Sander Nordermoen, Kasper Aarbøl, Mathias Børli og Marius Lund.

Toppfotball med seier mot Wang

Guttene fra toppidrett fotball ved Lørenskog VGS imponerte i treningskamp mot Wang VGS avdeling Lillestrøm. Til tross for at Wang kun stilte med 02 gutter, var det tøff motstand. Kampen gikk i LSK-hallen med ishockeyomganger på 3 x 20 minutter.