Elsk hvem du vil!

Idag har vi markert Alle hjerters dag på Lørenskog videregående. Elever på Design og håndverk har bidratt med utstillinger og dekorasjoner, Resturant og matfag serverte søte snacks i midttimen. Elevene har også laget valentinskort i aulaen, akkompagnert av pianomusikk fremført av elever i Musikkgruppa. To av skolens VG3-klasser hadde også forfatterbesøk av Marie Aubert, som leste en av sine noveller og fortalte om hva som inspirerer henne til å skrive.

Lørenskognytt februar

Her kommer en oppdatering på noe av det som har skjedd på skolen den siste tiden, samt viktig informasjon om skolehverdagen. Vi ønsker dere god lesning og en riktig god dag!

Julia Hansen holder åpningstale for Kuwait

Møte i sikkerhetsrådet om konflikten mellom USA og Iran

Årets FN rollespill ble arrangert torsdag 28. november på Lørenskog rådhus. Det var elever fra programfaget Politikk og menneskerettigheter som deltok, sammen med elever fra Mailand, Rosenvilde, Heltberg og Elvebakken. Denne gangen skulle FNs sikkerhetsråd diskutere konflikten mellom USA og Iran, og atomnedrustning.

Presentasjoner fra foreldremøte om fagvalg

Her finner du presentasjonene fra foreldremøtene om fagvalg for VG1.

Foresattes tilgang i VIS

Alle foresatte til ungdom i Vg1 og Vg2 som er under 18 år, som ikke jobber i Akershus og har gitt oss personnummer kan logge seg inn i VIS.

Elevrådsseminar Høsten 2019

5. - 6. september dro elevrådet til Lørenskog vgs på seminar til Vangen skistue i Østmarka. Målet for turen var relasjonsbygging, diskutere satsningsområder og valg av nytt elevrådsstyre.

Presentasjoner fra foreldremøtene

Vedlagt følger presentasjonene som ble vist på foreldremøtene til Vg1 i september og Vg2 i august.

Opaler, kunst nybygget mai 2019

«Utenomjordisk kunst» på Lørenskog videregående skole

Kunstverket OPAL er fylkeskommunens siste kunstprosjekt. 1 prosent av byggekostnadene i forbindelse med større byggeprosjekter er øremerket til kunst.

Øverst fra venstre: Mille Dalen, Rikke Stoltenbeg, Ellen Kristine , Selma Saastad, Maria Mæhle Christensen, Hedda Høljeneset, Andrine Fløtre, Kine Kristiansen, Ine Romundgaard
Nederst fra venstre: Eline Gulliksen, Sophie Lerstang Rez, Kine Fløtre, Maren Skjøld Sanden , May-An Tran, Thale  Marie Bakken Thunem

Lørenskogjentene spilte uavgjort i fotballkamp mot Valle Hovin

Det var med store forventninger jentene tok turen til Intility Arena på Valle Hovin. Storstua med plass til 16555 tilskuere var langt fra fullsatt, men rammene rundt kampen var det ikke noe å si på. Det er ingen tvil om at Valle Hovin sine jenter har bedre treningsfasiliteter, større støtteapparat og flere trenere, men allikevel skulle vi altså være det beste laget. Vi dominerte kampen fra start, men klarte ikke å omsette sjansene i mål.

Ordfører Ragnhild Bergheim, Thomas Breistein (Right To Play Norge), rektor Odin Tellesbø sammen med deler av årets Internasjonale komité på Lørenskog vgs.

Internasjonal dag på Lørenskog videregående skole

Lørenskog videregående skole arrangerte Internasjonal dag torsdag 28.februar. Elever og lærere fikk se bilder og film fra feltreisen til Ghana. Elevene i komiteen fortalte om sterke inntrykk fra feltreisen og om det viktige arbeidet Right To Play gjør i landet.