Nyheter fra forsiden

Julia Hansen holder åpningstale for Kuwait

Møte i sikkerhetsrådet om konflikten mellom USA og Iran

05.12.2019

Årets FN rollespill ble arrangert torsdag 28. November på Lørenskog rådhus. Det var elever fra programfaget Politikk og menneskerettigheter som deltok. Denne gangen skulle FNs sikkerhetsråd diskutere konflikten mellom USA og Iran, og atomnedrustning. Lørenskog deltok sammen med elever fra Mailand, Rosenvilde, Heltberg og Elvebakken. Landene vi representerte var USA, Ekvatorial-Guinea, Kuwait og Belgia. Gruppene hadde på forhånd fått i oppgave å sette seg inn i hvordan deres land stiller seg til konflikten. De måtte også holde en åpningstale, og sette seg inn i rollen som delegater i Sikkerhetsrådet.

Les saken

Presentasjoner fra foreldremøte om fagvalg

25.11.2019

Her finner du presentasjonene fra foreldremøtene om fagvalg for VG1.

Foresattes tilgang i VIS

25.10.2019

Alle foresatte til ungdom i Vg1 og Vg2 som er under 18 år, som ikke jobber i Akershus og har gitt oss personnummer kan logge seg inn i VIS.