Nyheter fra forsiden

Tilnærmet ordinær undervisning fra tirsdag 2. juni

29.05.2020

Mange elever og lærere har vært fornøyde med å komme tilbake på skolen igjen. Fra og med 2. juni åpner skolene ytterligere. Da kan hele klasser ha undervisning i samme klasserom.

Trinnvis oppmøte fra fredag 22. mai

20.05.2020

Vi har fått flere tilbakemeldinger på modellen vi har valgt for åpning av skolen. En stor fordel med modellen vi valgte er at fag som har stort behov for å møte elevene fysisk har mulighet til det og fag der digital undervisning fungerer godt kan fortsette som tidligere. Ulemper med ordningen er at elever opplever at de skal ha både digital og fysisk undervisning i løpet av samme dag og at dette er vanskelig å gjennomføre i praksis. Vi ser også at det er plass til flere elever på skolen og samtidig ivareta smittevern. Det er klare forventninger og føringer om at alle elevene skal tilbake på skolen. For å gjøre det mer forutsigbart for både elever og lærere, og sikre at alle elevene er mest mulig tilbake på skolen innfører vi en rulleringsordning. Fagdagene går foran rulleringsordningen.

Les saken

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

19.05.2020

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.