Erasmus-tur til Tenerife

To lærere og tre elever dro til Tenerife i slutten av april 2016 i forbindelse med Erasmus-prosjektet om ernæring og helse.

Lørenskog videregående er stolte av å jobbe internasjonalt, med alt av gode erfaringer og læring dette gir både våre elever og lærere. I tillegg til tema er også den sosiale biten og kulturutveksling selvsagt en viktig del av prosjektet. 2 lærere og 3 elever dro til Tenerife i slutten av april 2016 – her fikk vi med oss mange forskjellige foredrag fra de 6 andre landene som deltok samt vi var med på forskjellige oppdagelsesturer rundt omkring på Tenerife. Alt relatert til helse og ernæring. En spennende tur med mange inntrykk, spesielt kulturelle. Mangfold og å jobbe på tvers av landegrensene gjorde dette besøket meget lærerikt. Bare se så mange elever vi jobbet sammen med!

Verdens helseorganisasjon har kommet med skremmende tall på hvor mange som er, og kommer til å bli overvektig om vi følger dagens utvikling. Overvekt kan føre til livsstilssykdommer som hjerte og karsykdommer, diabetes samt flere typer kreft. Tema for samarbeidet i dette Erasmusprosjektet som Lørenskog videregående er med på er ernæring og helse.

Vil du lese mer om Erasmus+ og mulighetene det gir ved Lørenskog videregående?