Elsk hvem du vil!

14.02.2020

Idag har vi markert Alle hjerters dag på Lørenskog videregående. Elever på Design og håndverk har bidratt med utstillinger og dekorasjoner, Resturant og matfag serverte søte snacks i midttimen. Elevene har også laget valentinskort i aulaen, akkompagnert av pianomusikk fremført av elever i Musikkgruppa. To av skolens VG3-klasser hadde også forfatterbesøk av Marie Aubert, som leste en av sine noveller og fortalte om hva som inspirerer henne til å skrive.

Lørenskognytt februar

05.02.2020

Her kommer en oppdatering på noe av det som har skjedd på skolen den siste tiden, samt viktig informasjon om skolehverdagen. Vi ønsker dere god lesning og en riktig god dag!

Julia Hansen holder åpningstale for Kuwait

Møte i sikkerhetsrådet om konflikten mellom USA og Iran

05.12.2019

Årets FN rollespill ble arrangert torsdag 28. november på Lørenskog rådhus. Det var elever fra programfaget Politikk og menneskerettigheter som deltok, sammen med elever fra Mailand, Rosenvilde, Heltberg og Elvebakken. Denne gangen skulle FNs sikkerhetsråd diskutere konflikten mellom USA og Iran, og atomnedrustning.