Idrettsfag

Kombiner toppidrett/breddeidrett med utdanning i et spenstig læringsmiljø.

Idrett står sterkt i Lørenskog og kommunene rundt, og derfor er idrettsfag et utdanningsprogram som passer mange elever godt.

Et godt fundament

Vi har gode lærere med fokus på kvalitet i undervisningen, noe som gir elevene et godt fundament til å starte utdanning på et høyere nivå etter endt videregående opplæring.

Idrettsutdanningen gir elevene generell studiekompetanse, samtidig som den enkelte enten kan utvikle sitt talent gjennom toppidrett eller oppleve glede og mestring i breddeidrett.

Toppidrett

Vi har toppidrettsgrupper i

• fotball
  • håndball
  • ishockey
  • individuelle idretter

Disse gruppene gir elevene gode muligheter til å utvikle seg i idrettene sine.

Elever med andre idretter får gode treningsforhold og veiledning i hvordan de kan bli bedre til å strekke seg etter sine mål på idrettsbanen.

Andre idretter kan være:

• svømming
  • bordtennis
  • kickboksing
  • basket eller ski

Toppidrett arrangerer årlige treningsleirer i utlandet.

Friluftsliv

Vi har lange tradisjoner innen friluftsliv. Det arrangeres ekskursjoner både sommer og vinter – som en ukes alpinkurs, kanotur, sykkeltur, brevandring, rafting, juving, med mer.

Idrettsfag legger vekt på samarbeid og «fair play», og gjennom dette arbeidet opplever elevene et sterkt sosialt samhold.

Svein-Håvard Sletten

Avdelingsleder idrettsfag