Erasmus+

Lørenskog videregående jobber aktivt med internasjonalisering og deltar i Erasmus-prosjekter

Erasmus + prosjekter har flere formål. Gjennom et faglig samarbeid utvikles dels et kulturelt- og et språklig samarbeid. Sentralt for gjennomføringen er møter over en uke hos hver av de samarbeidende skolene, der elever fra de ulike landene er representanter fra sin skole. Ikke minst gleder vi oss til å være vertskap for et syv-nasjoners møte om lag halvvegs ut i det tre år lange samarbeidet.

Fra høsten 2015 deltar skolen i et treårig prosjekt med temaet helse og ernæring sammen med skoler fra Tyrkia, Portugal, Spania, Hellas, Italia og Polen. På prosjektbloggen vår kan man følge prosjektet og lese reisebrev fra turer:

• Tre elever (RM og ST) reiste til Lodz, Polen i november.

• Fire elever (DH og RM) reiste til Taunton, Storbritannia i januar
  • To elever (RM og ST) reiste til Ponta Delgada, Portugal i mars
  • Tre elever (RM og ST) reiste til Tenerife, Spania i april

Elever ved utdanningsprogrammene Restaurant- og matfag og Design og håndverk kan søke stipend for å delta på Erasmus+ Mobility. Det gir muligheten til et studieopphold på fire uker i England hvor de bor hos vertsfamilier, går på skolen Somerset College of Arts and Technology og jobber i en bedrift.

Tidligere nyhetssaker om Erasmus-prosjekter:

Elever fra Restaurant- og matfag samt Studiespesialisering på studieopphold på Tenerife april 2016
Elever fra Restaurant- og matfag og Design og håndverk på studieopphold i Taunton januar 2016

TSE

Tor Øyvind Selås

Lektor realfag

E-post tor.oyvind.selas@lorenskog.vgs.no

Anne Irene Lingner

Lektor filologi

E-post Anne.Irene.Lingner@lorenskog.vgs.no

Sissel Kvistad Sundby

Adjunkt restaurant- og matfag