Lørenskog videregående skole

E-post: Send e-post

Eksterne lenker

Nyheter fra forsiden

Når barn leker, vinner verden

05.01.2018

Elevene ved Lørenskog videregående skole har i over 10 år støttet Right To Play. Det gjør de også i år og pengene skal gå til prosjekter i Etiopia. Right To Play er en internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland.

Nytt uteområde.

Lørenskognytt januar 2018

02.01.2018

Nå som ungdommen deres går på videregående er det ikke sikkert dere får høre så mye om det som skjer på skolen lenger. Med Lørenskognytt ønsker vi å fortelle litt om det som skjer på skolen og gi dere viktig informasjon om skolehverdagen.

Studiespesialisering med toppidrett

19.12.2017

Lørenskog videregående skole tilbyr studiespesialisering med toppidrett. Du kan søke på tilbudet direkte gjennom søkerportalen VIGO. Det vil komme mer informasjon om tilbudet i løpet av januar 2018. Søknadsfristen er 1 mars.