Lørenskog videregående skole

E-post: Send e-post

Eksterne lenker

Nyheter fra forsiden

Spenningen er på topp hos spillere og tilskuere.

Sjakk matt på Lørenskog

09.05.2018

Årets sjakkturnering gikk av stabelen 9. mai. Til sammen 18 spillesugne elever møtte hverandre i kamp for å vinne eller knuse drømmer. Dessverre er det bare noen som kan vinne. Etter 7 runder stod det fire stykker igjen som skulle gjøre opp i et sluttspill og vinne heder og ære

Les saken

Thomas Breistein fra Right To Play Norge og Snorre Adolfsen som ble beste elev.

Giverglede på Lørenskog videregående skole

16.04.2018

Årets internasjonale solidaritetsaksjon på Lørenskog videregående skole viste at skolens elever har gjort en flott innsats for å bedre hverdagen til barn i Etiopia. Thomas Breistein fra Right To Play Norge kunne fredag 6.april ta imot en sjekk på hele 342.034 kroner som skal gå til organisasjonens prosjekter i Etiopia.

Les saken

Mome vant sølvmedalje i Skole-NM.

Super andreplass i Skole-NM til Mome fra Lørenskog

16.04.2018

Phaeophan Kitiphong, bedre kjent som Mome, fra Vg2 Design og tekstil, representerte Akershus i mesterskapet. Oppgaven var å designe og sy en jakke.