Nyheter

Fra venstre: Snorre Adolfsen, Stian Vrålstad, Malene Kilvær, Ingrid Gjelsvik Eng, Onesimus Jalata-Nagari, Thomas Breistein og Ernst-Modest Herdieckerhoff

Internasjonal dag for Right To Play

01.02.2018

- Metodene som benyttes av Right To Play (RTP) gir barn i Etiopia en bedre skolehverdag. Det handler om å skape trygge omgivelser og lære de grunnleggende tingene, sier Thomas Breistein i RTP. Torsdag 1.februar var alle elevene ved Lørenskog videregående skole samlet til internasjonal dag og målet er ny innsamlingsrekord på aksjonsdagen 6. februar.

- Vi er her for deg!

21.01.2018

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Les saken

Når barn leker, vinner verden

05.01.2018

Elevene ved Lørenskog videregående skole har i over 10 år støttet Right To Play. Det gjør de også i år og pengene skal gå til prosjekter i Etiopia. Right To Play er en internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland.