Kantina

Kantineleder

E-post: Send e-post

Nyheter

Fra venstre målscorer og kampens beste spiller Robin Ullevålseter, videre et tilfeldig utvalg av spillere som gjorde sakene meget bra:  Sander Nordermoen, Kasper Aarbøl, Mathias Børli og Marius Lund.

Toppfotball med seier mot Wang

21.11.2018

Guttene fra toppidrett fotball ved Lørenskog VGS imponerte i treningskamp mot Wang VGS avdeling Lillestrøm. Til tross for at Wang kun stilte med 02 gutter, var det tøff motstand. Kampen gikk i LSK-hallen med ishockeyomganger på 3 x 20 minutter.

f.v: Michelle Monsen Sveen, Aurora Trygg, Magnus Ørslien Tofte

FN-rollespill om Jemenkonflikten for elever i Politikk og Menneskerettigheter.

20.11.2018

Tirsdag 13. november deltok seksten elever ved Lørenskog videregående skole fra programfaget Politikk og Menneskerettigheter i FN-rollespillet som ble arrangert ved Rosenvilde videregående skole. I år skulle rollespillet dekke den dagsaktuelle konflikten i Jemen. Rollespillet går ut på at elevene skal opptre som delegater i FNs sikkerhetsråd for å løse en konflikt. Elevene ved Lørenskog VGS representerte landene Peru, Etiopia og Storbritannia fra sikkerhetsrådet, samt Iran som var invitert til debatten.

Les saken

Sterkt verdiseminar på Lørenskog videregående skole.

16.11.2018

Det årlige «Idrettens verdiseminar» gikk av stabelen på kvelden, onsdag 7.november i aulaen på Lørenskog videregående. Dette er et arrangement i regi av Lørenskog vgs og idretten, og kommunen. Et variert og gripende program under temaet: «Fellesskapets kraft".