Internasjonal dag på Lørenskog videregående skole

Lørenskog videregående skole arrangerte Internasjonal dag torsdag 28.februar. Elever og lærere fikk se bilder og film fra feltreisen til Ghana. Elevene i komiteen fortalte om sterke inntrykk fra feltreisen og om det viktige arbeidet Right To Play gjør i landet.

Elevene fikk også høre appeller fra ordfører Ragnhild Bergheim, rektor Odin Tellesbø og leder for Internasjonal komité, Elise Nordberg Næss. Elever fra 2 IDA bidro med leker, og Thomas Breistein fra Right To Play Norge fortalte elevene om hva pengene fra årets aksjon skal gå til.

Saba Sabetrasekh underholdt med flott sang, og elever på Restaurant- og matfag hadde laget nydelig ghanesisk mat til alle skolens elever. Internasjonal komité håper at kommunens innbyggere tar godt i mot skolens elever på aksjonsdagen tirsdag 12.mars!

Tekst og Foto: Heidi Seland