Toppfotball med seier mot Wang

Guttene fra toppidrett fotball ved Lørenskog VGS imponerte i treningskamp mot Wang VGS avdeling Lillestrøm. Til tross for at Wang kun stilte med 02 gutter, var det tøff motstand. Kampen gikk i LSK-hallen med ishockeyomganger på 3 x 20 minutter.

I førsteomgang virket ikke guttene helt våkne, kanskje fordi kampen gikk kl 0815 og mange kom litt sent til oppvarmingen. I de to neste omgangene kjørte vi kampen og i 2. omgang kom scoringen, fortjent nok. Den ble satt inn av Robin Våge Ullevålseter, kampens store spiller. Vi må trekke fram alle som var med, med god innsats, vilje og tidvis godt angrepsspill. Tross noen sjanser til Wang, var vi nærmere 2-0 enn de var utligning. Trenerne Per Asbjørn Solberg og Erling K Nilsen er fornøyde med guttene!

Spillerne

Marius Lund, Leotrim Hasani, Sander Nordermoen, Sander Dahl Hansen, Kaung Aung, Sigurd Søder, Mathias Børli, Robin Våge Ullevålseter, Daniel Burko, Kasper Arbøll, Jonathan Monteiro, Gard Sveen , David Clementsen.

 

Lørenskog Videregående skole har i dag 42 elever som tar toppidrett fotball hver tirsdag og torsdag. Åtte av disse er jenter og vi ønsker nå å få til en jentekamp mot en annen skole. Disse kampene gir god matching og motivasjon for både spillere og trenere.