Lørenskogelever fikk 6. plass i NM i bedriftsledelse.

3 elever fra Lørenskog deltok i NM i bedriftsledelse på NTNU i Trondheim.

Synne, Trym og Ole-Kristian fra Lørenskog vgs deltok i NM i Hubro Business simulation, NM i bedriftsledelse på NTNU i Trondheim i slutten av april.

Hubro bedriftssimulator er et nettbasert læringsverktøy som er tatt i bruk av 25 - 30 videregående skoler i Norge. Spillet går ut på å drive en produksjonsbedrift i 5 år med de muligheter og utfordringer det innebærer.

I forkant av NM ble det spilt kvalifisering. Her kom laget fra LVS på 3.plass! De ti beste lagene, fra de ti beste skolene, kom til NM i Trondheim.

Her klarte LVS-laget seg meget bra lenge, men så ble lysten på høy fortjeneste litt vel stor, og de la seg litt for høyt i pris det siste året. Dette resulterte i at en del varer ble liggende  på lager usolgt og LVS endte til slutt på en meget respektabel 6. plass.

Seieren gikk til Lena- Valle vgs fra Toten.

Tekst: Inger Westbye