Nyheter

Både akebakken og været viste seg fra sin beste side.

Vinteraktivitetsdag for flyktninger

Elever fra 3IFA ved idrettslinja på Lørenskog videregående skole har arrangert en vinteraktivitetsdag for flyktninger. Målet er å gi deltakerne en dag med masse lek og moro.

Fra venstre: Snorre Adolfsen, Stian Vrålstad, Malene Kilvær, Ingrid Gjelsvik Eng, Onesimus Jalata-Nagari, Thomas Breistein og Ernst-Modest Herdieckerhoff

Internasjonal dag for Right To Play

- Metodene som benyttes av Right To Play (RTP) gir barn i Etiopia en bedre skolehverdag. Det handler om å skape trygge omgivelser og lære de grunnleggende tingene, sier Thomas Breistein i RTP. Torsdag 1.februar var alle elevene ved Lørenskog videregående skole samlet til internasjonal dag og målet er ny innsamlingsrekord på aksjonsdagen 6. februar.

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Når barn leker, vinner verden

Elevene ved Lørenskog videregående skole har i over 10 år støttet Right To Play. Det gjør de også i år og pengene skal gå til prosjekter i Etiopia. Right To Play er en internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland.

Lørenskognytt januar 2018

Nå som ungdommen deres går på videregående er det ikke sikkert dere får høre så mye om det som skjer på skolen lenger. Med Lørenskognytt ønsker vi å fortelle litt om det som skjer på skolen og gi dere viktig informasjon om skolehverdagen.

Foto: Pixabay

Studiespesialisering med toppidrett

Lørenskog videregående skole tilbyr studiespesialisering med toppidrett. Du kan søke på tilbudet direkte gjennom søkerportalen VIGO. Det vil komme mer informasjon om tilbudet i løpet av januar 2018. Søknadsfristen er 1 mars.

Julemarked

Restaurant og matfag har julemarked, tirsdag 19.12.17 fra kl 11-13. Julemarkedet finner sted i garderobehallen.

På talestolen, Ahn Tu Bui

FN-rollespill om konflikten i Jemen

Elever fra programfaget Politikk og menneskerettigheter deltok torsdag 16.11 på FN-sambandets rollespill som i år ble arrangert på Sørumsand rådhus. Elevene sitter i landgrupper og simulerer FNs sikkerhetsråd.

Kafé på Restaurant- og matfag

Kafé Snurr holder åpent kl. 11:30-12:30 onsdag 15. og 22. november

Idrettsglede og mestring er viktigst

Leken, gleden og allsidigheten var en rød tråd i alle foredragene på Idrettens verdiseminar 2017. Samtidig har idretten et viktig samfunnsoppdrag både når det gjelder inkludering, mestring og folkehelse. Kveldens tema var «Valg» og viste hvor individuelle valgene kan være.