Nyheter

Fra venstre målscorer og kampens beste spiller Robin Ullevålseter, videre et tilfeldig utvalg av spillere som gjorde sakene meget bra:  Sander Nordermoen, Kasper Aarbøl, Mathias Børli og Marius Lund.

Toppfotball med seier mot Wang

Guttene fra toppidrett fotball ved Lørenskog VGS imponerte i treningskamp mot Wang VGS avdeling Lillestrøm. Til tross for at Wang kun stilte med 02 gutter, var det tøff motstand. Kampen gikk i LSK-hallen med ishockeyomganger på 3 x 20 minutter.

f.v: Michelle Monsen Sveen, Aurora Trygg, Magnus Ørslien Tofte

FN-rollespill om Jemenkonflikten for elever i Politikk og Menneskerettigheter.

Tirsdag 13. november deltok seksten elever ved Lørenskog videregående skole fra programfaget Politikk og Menneskerettigheter i FN-rollespillet som ble arrangert ved Rosenvilde videregående skole. I år skulle rollespillet dekke den dagsaktuelle konflikten i Jemen. Rollespillet går ut på at elevene skal opptre som delegater i FNs sikkerhetsråd for å løse en konflikt. Elevene ved Lørenskog VGS representerte landene Peru, Etiopia og Storbritannia fra sikkerhetsrådet, samt Iran som var invitert til debatten.

Sterkt verdiseminar på Lørenskog videregående skole.

Det årlige «Idrettens verdiseminar» gikk av stabelen på kvelden, onsdag 7.november i aulaen på Lørenskog videregående. Dette er et arrangement i regi av Lørenskog vgs og idretten, og kommunen. Et variert og gripende program under temaet: «Fellesskapets kraft".

Mystery Pot, Fra venstre Sivert Dybvadskog Wettermark, Yoassif Abdulmohamen Khalil,
Henrik Sessevoll Karlsen og
Sebastian Henning Gustavsen

Mystery Pot UB fra Lørenskog videregående skole vant årets Gründeridol.

Lørenskogelever vant med beste forretningsidé på Nedre Romerike. Mystery Pot UB selger en blomsterpotte med et tilfeldig frø som du gror og tar vare på selv. Produktet legger sammen lek og ansvar til en innoverende leke for barn i alle aldre.

Nye bed og nye busker foran vinduene til kantina.

Informasjon til foresatte på Vg1

Her finner dere informasjon som ble gitt til foresatte på foreldremøtet 6.september 2018.

Informasjon til foresatte på Vg2

Her finner dere informasjon som ble gitt til foresatte på foreldremøtet 29. august 2018.

Den kinesiske mur.

Lørenskogelever skal studere i Kina.

Syv elever som gikk ut av Vg3 våren 2018 har fått statsstipend for å studere ved valgfritt kinesisk universitet skoleåret 2018/2019.

Spenningen er på topp hos spillere og tilskuere.

Sjakk matt på Lørenskog

Årets sjakkturnering gikk av stabelen 9. mai. Til sammen 18 spillesugne elever møtte hverandre i kamp for å vinne eller knuse drømmer. Dessverre er det bare noen som kan vinne. Etter 7 runder stod det fire stykker igjen som skulle gjøre opp i et sluttspill og vinne heder og ære

Thomas Breistein fra Right To Play Norge og Snorre Adolfsen som ble beste elev.

Giverglede på Lørenskog videregående skole

Årets internasjonale solidaritetsaksjon på Lørenskog videregående skole viste at skolens elever har gjort en flott innsats for å bedre hverdagen til barn i Etiopia. Thomas Breistein fra Right To Play Norge kunne fredag 6.april ta imot en sjekk på hele 342.034 kroner som skal gå til organisasjonens prosjekter i Etiopia.

Mome vant sølvmedalje i Skole-NM.

Super andreplass i Skole-NM til Mome fra Lørenskog

Phaeophan Kitiphong, bedre kjent som Mome, fra Vg2 Design og tekstil, representerte Akershus i mesterskapet. Oppgaven var å designe og sy en jakke.