Nyheter

Øverst fra venstre: Mille Dalen, Rikke Stoltenbeg, Ellen Kristine , Selma Saastad, Maria Mæhle Christensen, Hedda Høljeneset, Andrine Fløtre, Kine Kristiansen, Ine Romundgaard
Nederst fra venstre: Eline Gulliksen, Sophie Lerstang Rez, Kine Fløtre, Maren Skjøld Sanden , May-An Tran, Thale  Marie Bakken Thunem

Lørenskogjentene spilte uavgjort i fotballkamp mot Valle Hovin

Det var med store forventninger jentene tok turen til Intility Arena på Valle Hovin. Storstua med plass til 16555 tilskuere var langt fra fullsatt, men rammene rundt kampen var det ikke noe å si på. Det er ingen tvil om at Valle Hovin sine jenter har bedre treningsfasiliteter, større støtteapparat og flere trenere, men allikevel skulle vi altså være det beste laget. Vi dominerte kampen fra start, men klarte ikke å omsette sjansene i mål.

Ordfører Ragnhild Bergheim, Thomas Breistein (Right To Play Norge), rektor Odin Tellesbø sammen med deler av årets Internasjonale komité på Lørenskog vgs.

Internasjonal dag på Lørenskog videregående skole

Lørenskog videregående skole arrangerte Internasjonal dag torsdag 28.februar. Elever og lærere fikk se bilder og film fra feltreisen til Ghana. Elevene i komiteen fortalte om sterke inntrykk fra feltreisen og om det viktige arbeidet Right To Play gjør i landet.

Sammen om integrering UB f.v: Mads Andreas Solvik, Elise Nordberg Næss, Norman Granlund Elton, Christopher Raymond Brotun Robinson, Hedda Herstad Bjørgen og Syes Ali Shahrukh Hussain.

Lørenskogelever på GründerExpo.

Det ble ikke pallplasseringer for Lørenskogelevene i år, men bedriften «Sammen om integrering UB» var nominert til flere priser.

Lørenskogelever vant priser for entreprenørskap og bedriftsutvikling.

Mandag den 21.1 deltok elever fra Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 på Romeriksmesterskapet 2019. Dette er en entreprenørskapsmesse for ungdomsbedrifter fra regionen, arrangert i regi av Strømmen Storsenter og Ungt Entreprenørskap Akershus.

Helsesykepleier

Helsesykepleier er det nye navnet på helsesøster.

Fra venstre målscorer og kampens beste spiller Robin Ullevålseter, videre et tilfeldig utvalg av spillere som gjorde sakene meget bra:  Sander Nordermoen, Kasper Aarbøl, Mathias Børli og Marius Lund.

Toppfotball med seier mot Wang

Guttene fra toppidrett fotball ved Lørenskog VGS imponerte i treningskamp mot Wang VGS avdeling Lillestrøm. Til tross for at Wang kun stilte med 02 gutter, var det tøff motstand. Kampen gikk i LSK-hallen med ishockeyomganger på 3 x 20 minutter.

f.v: Michelle Monsen Sveen, Aurora Trygg, Magnus Ørslien Tofte

FN-rollespill om Jemenkonflikten for elever i Politikk og Menneskerettigheter.

Tirsdag 13. november deltok seksten elever ved Lørenskog videregående skole fra programfaget Politikk og Menneskerettigheter i FN-rollespillet som ble arrangert ved Rosenvilde videregående skole. I år skulle rollespillet dekke den dagsaktuelle konflikten i Jemen. Rollespillet går ut på at elevene skal opptre som delegater i FNs sikkerhetsråd for å løse en konflikt. Elevene ved Lørenskog VGS representerte landene Peru, Etiopia og Storbritannia fra sikkerhetsrådet, samt Iran som var invitert til debatten.

Sterkt verdiseminar på Lørenskog videregående skole.

Det årlige «Idrettens verdiseminar» gikk av stabelen på kvelden, onsdag 7.november i aulaen på Lørenskog videregående. Dette er et arrangement i regi av Lørenskog vgs og idretten, og kommunen. Et variert og gripende program under temaet: «Fellesskapets kraft".

Mystery Pot, Fra venstre Sivert Dybvadskog Wettermark, Yoassif Abdulmohamen Khalil,
Henrik Sessevoll Karlsen og
Sebastian Henning Gustavsen

Mystery Pot UB fra Lørenskog videregående skole vant årets Gründeridol.

Lørenskogelever vant med beste forretningsidé på Nedre Romerike. Mystery Pot UB selger en blomsterpotte med et tilfeldig frø som du gror og tar vare på selv. Produktet legger sammen lek og ansvar til en innoverende leke for barn i alle aldre.

Nye bed og nye busker foran vinduene til kantina.

Informasjon til foresatte på Vg1

Her finner dere informasjon som ble gitt til foresatte på foreldremøtet 6.september 2018.