Valgtorg i kantina.

Høy deltagelse ved skolevalget på Lørenskog

4. september var det skolevalg på Lørenskog videregående skole. 87.1 prosent av elevene stemte og de rødgrønne partiene fikk et klart flertall.

Fremskrittspartiets representant vil overbevise elever til å stemme på dem.

Valgdebatt og valgtorg

Fraværsgrense, psykisk helse, arbeidsplasser og miljø, dette er saker ungdomspolitikerne ønsker å snakke om i skoledebatter.

Yrkesfaglig fordypning for de yrkesfaglige utdanningsprogrammene (YFF)

Akershus fylkeskommune har utarbeidet nye retningslinjer for yrkesfaglig fordypning.

Nye bed og nye busker foran vinduene til kantina.

Nytt skoleår i nye omgivelser.

Tett og god oppfølging av den enkelte elev og likebehandling mellom elever blir viktige satsingsområder for Lørenskog videregående skole dette nye skoleåret.

Avskjedsord fra rektor

Fra august går rektor Atle Solberg Berland videre til et nytt åremål ved Nannestad videregående skole. Her er hans sommer- og avskjedshilsen til elever og ansatte ved skolen vår.

Førsteprisen gikk til Maiken Thoresen Avlesen, Sondre Lunde Haugen og Christian Galvez Lein for brettspillet

Prosjekt "Ung på Romerike – elev på Lørenskog vgs"

De siste skoledagene før sommerferien jobbet og konkurrerte elever i VG1 og VG2 om premier i prosjektet "Ung på Romerike – elev på Lørenskog vgs".

Representanter fra SU, AUF, Unge Venstre, KRFU, Unge Høyre og FPU.

Politisk debatt om fraværsgrensa

15. juni inviterte elevrådet ungdomspartiene til debatt på skolen om fraværsgrensa.

Høytidelig avslutning for elever på Vg3

Vi har gleden av å invitere elever med familie onsdag 21. juni kl. 17:30 og 19:30.

Overrekkelse av sjekk pålydende 370.000 kroner. f.v. Thomas Breistein fra Right To Play Norge og Ifthikar Ahmed, medlem av Internasjonal komité. Fotograf : Per-Erik Pettersen

Innsamlingsrekord på Lørenskog videregående skole

Right To Play fikk 370.000 kroner som elevene samlet inn til arbeidet i Tanzania.

Ole-Kristian Lilleaas Holter, Trym Kinn Nilsen og Synne Dui Lindland. Foto: Inger Westbye

Lørenskogelever fikk 6. plass i NM i bedriftsledelse.

3 elever fra Lørenskog deltok i NM i bedriftsledelse på NTNU i Trondheim.