Nyheter

Overrekkelse av sjekk pålydende 370.000 kroner. f.v. Thomas Breistein fra Right To Play Norge og Ifthikar Ahmed, medlem av Internasjonal komité. Fotograf : Per-Erik Pettersen

Innsamlingsrekord på Lørenskog videregående skole

Right To Play fikk 370.000 kroner som elevene samlet inn til arbeidet i Tanzania.

Ole-Kristian Lilleaas Holter, Trym Kinn Nilsen og Synne Dui Lindland. Foto: Inger Westbye

Lørenskogelever fikk 6. plass i NM i bedriftsledelse.

3 elever fra Lørenskog deltok i NM i bedriftsledelse på NTNU i Trondheim.

Innlevering av lærebøker

Innleveringen av lærebøker starter 16. juni og har siste frist 23. juni. Se på innleveringsplanen for når du skal levere bøker.

Teknikktrening. Foto: Stein Eriksen

Super fagdag med verdensmester Thea Næss

Individuell toppidrett fikk trene med verdensmesteren.

Selv på vinterføre går det an å spille fotball.

Vinteraktivitetsdag

I mars ble det arrangert vinteraktivitesdag for elevene ved Rasta voksenopplæring. Aking, ski, fotball og mat stod på programmet. Elever fra Idrettsfag var gode instruktører og elever fra restaurant og matfag vartet opp med mat.

Fra storslalomrennet. Foto: Stein Eriksen

Alpinkurs i Trysil

Fem dager med opplæring i skibakken ga stor fremgang for Vg2 idrett.

God påskeferie!

Vi ønsker alle elever, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god og solfylt påske!

Dialogmøte for foreldre på VG1 og VG2

Vi inviterer til dialogmøte med tema russefeiring torsdag 20. april kl. 18-19:30

Påskemarked 6. april

Det er tid for påskemarked på skolen. Torsdag 6. april har Restaurant- og matfag mye godt til salgs.

Utstilling av brudekjoler i papir

VG1 Design og håndverk stiller ut brudekjoler som de har laget selv i papir. Kjolene står utstilt i kantina.