Kafé på Restaurant- og matfag

Kafé Snurr holder åpent kl. 11:30-12:30 onsdag 15. og 22. november

Idrettsglede og mestring er viktigst

Leken, gleden og allsidigheten var en rød tråd i alle foredragene på Idrettens verdiseminar 2017. Samtidig har idretten et viktig samfunnsoppdrag både når det gjelder inkludering, mestring og folkehelse. Kveldens tema var «Valg» og viste hvor individuelle valgene kan være.

Er det etanol eller metanol som brenner?

Dissekering, likninger og fyr og flamme

Hver høst får realfagsinteresserte 10.klassinger i Lørenskog muligheten til to dager med undervisning på videregående skole. Prosjektet heter Reali10 og målet er å øke interessen for realfag og vise at dette er både interessant og morsomt.

Rapport 2 fra feltreise til Etiopia

Her kommer en liten oppdatering fra turen vi har med Right To Play til Addis Abeba i Etiopia.

Rapport fra feltreise med Right to Play til Etiopia

Her kommer en liten hilsen fra Addis Abeba i Etiopia. Vi har det veldig fint.

Fylkesvaraordfører Lars Birger Salvesen åpner tilbygget sammen med Thea Sofie Thorstensen Stenbak og Hedin Ragnfred Indregård fra elevrådet.

Høytidelig åpning av tilbygg

Lørenskog videregående skole har fått nye og store arealer til undervisning og sosialisering. Nye rom med masse dagslys, utført i moderne materialer, skal legge til rette for god undervisning og et godt læringsmiljø.

Rektor åpner nytt tilbygg.

Hilsen fra ny rektor

Odin Tellesbø tar over som rektor etter Atle Solberg Berland.

Kafé på Restaurant- og matfag

Kafé Snurr holder åpent kl. 11:30-12:30 onsdag 18. oktober, 25. oktober og 1. november

Valgtorg i kantina.

Høy deltagelse ved skolevalget på Lørenskog

4. september var det skolevalg på Lørenskog videregående skole. 87.1 prosent av elevene stemte og de rødgrønne partiene fikk et klart flertall.

Fremskrittspartiets representant vil overbevise elever til å stemme på dem.

Valgdebatt og valgtorg

Fraværsgrense, psykisk helse, arbeidsplasser og miljø, dette er saker ungdomspolitikerne ønsker å snakke om i skoledebatter.