Nye bed og nye busker foran vinduene til kantina.

Informasjon til foresatte på Vg1

Her finner dere informasjon som ble gitt til foresatte på foreldremøtet 6.september 2018.

Informasjon til foresatte på Vg2

Her finner dere informasjon som ble gitt til foresatte på foreldremøtet 29. august 2018.

Den kinesiske mur.

Lørenskogelever skal studere i Kina.

Syv elever som gikk ut av Vg3 våren 2018 har fått statsstipend for å studere ved valgfritt kinesisk universitet skoleåret 2018/2019.

Spenningen er på topp hos spillere og tilskuere.

Sjakk matt på Lørenskog

Årets sjakkturnering gikk av stabelen 9. mai. Til sammen 18 spillesugne elever møtte hverandre i kamp for å vinne eller knuse drømmer. Dessverre er det bare noen som kan vinne. Etter 7 runder stod det fire stykker igjen som skulle gjøre opp i et sluttspill og vinne heder og ære

Thomas Breistein fra Right To Play Norge og Snorre Adolfsen som ble beste elev.

Giverglede på Lørenskog videregående skole

Årets internasjonale solidaritetsaksjon på Lørenskog videregående skole viste at skolens elever har gjort en flott innsats for å bedre hverdagen til barn i Etiopia. Thomas Breistein fra Right To Play Norge kunne fredag 6.april ta imot en sjekk på hele 342.034 kroner som skal gå til organisasjonens prosjekter i Etiopia.

Mome vant sølvmedalje i Skole-NM.

Super andreplass i Skole-NM til Mome fra Lørenskog

Phaeophan Kitiphong, bedre kjent som Mome, fra Vg2 Design og tekstil, representerte Akershus i mesterskapet. Oppgaven var å designe og sy en jakke.

Vi fikser russedressen!

Elevene på design og håndverk fikser russedresser. I tillegg hjelper de til med dekor, enten det er tekstiltrykk eller brodering. Prisene starter på 99 kroner og øker etter kundenes behov og ønsker.

Annik Normann Riise, 2STE, skal drive med romfart i sommerferien.

Lørenskogelev til European Space Camp

Annik Normann Riise i 2STE har fått stipend fra Akershus fylkeskommune og skal delta på European Space Camp på Andøya i sommer.

Elever og ansatte åpner det nye

«Take a Break»

Lørenskog videregående skole har fått et eget «stillerom» for elever. Før påske ble rommet høytidelig åpnet med bobler i glasset.

Både akebakken og været viste seg fra sin beste side.

Vinteraktivitetsdag for flyktninger

Elever fra 3IFA ved idrettslinja på Lørenskog videregående skole har arrangert en vinteraktivitetsdag for flyktninger. Målet er å gi deltakerne en dag med masse lek og moro.