Når barn leker, vinner verden

Elevene ved Lørenskog videregående skole har i over 10 år støttet Right To Play. Det gjør de også i år og pengene skal gå til prosjekter i Etiopia. Right To Play er en internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland.

Nytt uteområde.

Lørenskognytt januar 2018

Nå som ungdommen deres går på videregående er det ikke sikkert dere får høre så mye om det som skjer på skolen lenger. Med Lørenskognytt ønsker vi å fortelle litt om det som skjer på skolen og gi dere viktig informasjon om skolehverdagen.

Studiespesialisering med toppidrett

Lørenskog videregående skole tilbyr studiespesialisering med toppidrett. Du kan søke på tilbudet direkte gjennom søkerportalen VIGO. Det vil komme mer informasjon om tilbudet i løpet av januar 2018. Søknadsfristen er 1 mars.

Julemarked

Restaurant og matfag har julemarked, tirsdag 19.12.17 fra kl 11-13. Julemarkedet finner sted i garderobehallen.

På talestolen, Ahn Tu Bui

FN-rollespill om konflikten i Jemen

Elever fra programfaget Politikk og menneskerettigheter deltok torsdag 16.11 på FN-sambandets rollespill som i år ble arrangert på Sørumsand rådhus. Elevene sitter i landgrupper og simulerer FNs sikkerhetsråd.

Kafé på Restaurant- og matfag

Kafé Snurr holder åpent kl. 11:30-12:30 onsdag 15. og 22. november

Idrettsglede og mestring er viktigst

Leken, gleden og allsidigheten var en rød tråd i alle foredragene på Idrettens verdiseminar 2017. Samtidig har idretten et viktig samfunnsoppdrag både når det gjelder inkludering, mestring og folkehelse. Kveldens tema var «Valg» og viste hvor individuelle valgene kan være.

Er det etanol eller metanol som brenner?

Dissekering, likninger og fyr og flamme

Hver høst får realfagsinteresserte 10.klassinger i Lørenskog muligheten til to dager med undervisning på videregående skole. Prosjektet heter Reali10 og målet er å øke interessen for realfag og vise at dette er både interessant og morsomt.

Rapport 2 fra feltreise til Etiopia

Her kommer en liten oppdatering fra turen vi har med Right To Play til Addis Abeba i Etiopia.

Rapport fra feltreise med Right to Play til Etiopia

Her kommer en liten hilsen fra Addis Abeba i Etiopia. Vi har det veldig fint.