Avskjedsord fra rektor

Fra august går rektor Atle Solberg Berland videre til et nytt åremål ved Nannestad videregående skole. Her er hans sommer- og avskjedshilsen til elever og ansatte ved skolen vår.

Førsteprisen gikk til Maiken Thoresen Avlesen, Sondre Lunde Haugen og Christian Galvez Lein for brettspillet

Prosjekt "Ung på Romerike – elev på Lørenskog vgs"

De siste skoledagene før sommerferien jobbet og konkurrerte elever i VG1 og VG2 om premier i prosjektet "Ung på Romerike – elev på Lørenskog vgs".

Representanter fra SU, AUF, Unge Venstre, KRFU, Unge Høyre og FPU.

Politisk debatt om fraværsgrensa

15. juni inviterte elevrådet ungdomspartiene til debatt på skolen om fraværsgrensa.

Høytidelig avslutning for elever på Vg3

Vi har gleden av å invitere elever med familie onsdag 21. juni kl. 17:30 og 19:30.

Overrekkelse av sjekk pålydende 370.000 kroner. f.v. Thomas Breistein fra Right To Play Norge og Ifthikar Ahmed, medlem av Internasjonal komité. Fotograf : Per-Erik Pettersen

Innsamlingsrekord på Lørenskog videregående skole

Right To Play fikk 370.000 kroner som elevene samlet inn til arbeidet i Tanzania.

Ole-Kristian Lilleaas Holter, Trym Kinn Nilsen og Synne Dui Lindland. Foto: Inger Westbye

Lørenskogelever fikk 6. plass i NM i bedriftsledelse.

3 elever fra Lørenskog deltok i NM i bedriftsledelse på NTNU i Trondheim.

Teknikktrening. Foto: Stein Eriksen

Super fagdag med verdensmester Thea Næss

Individuell toppidrett fikk trene med verdensmesteren.

Selv på vinterføre går det an å spille fotball.

Vinteraktivitetsdag

I mars ble det arrangert vinteraktivitesdag for elevene ved Rasta voksenopplæring. Aking, ski, fotball og mat stod på programmet. Elever fra Idrettsfag var gode instruktører og elever fra restaurant og matfag vartet opp med mat.

Fra storslalomrennet. Foto: Stein Eriksen

Alpinkurs i Trysil

Fem dager med opplæring i skibakken ga stor fremgang for Vg2 idrett.

God påskeferie!

Vi ønsker alle elever, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god og solfylt påske!