Nyheter

Øverst fra venstre: Mille Dalen, Rikke Stoltenbeg, Ellen Kristine , Selma Saastad, Maria Mæhle Christensen, Hedda Høljeneset, Andrine Fløtre, Kine Kristiansen, Ine Romundgaard
Nederst fra venstre: Eline Gulliksen, Sophie Lerstang Rez, Kine Fløtre, Maren Skjøld Sanden , May-An Tran, Thale  Marie Bakken Thunem

Lørenskogjentene spilte uavgjort i fotballkamp mot Valle Hovin

20.03.2019

Det var med store forventninger jentene tok turen til Intility Arena på Valle Hovin. Storstua med plass til 16555 tilskuere var langt fra fullsatt, men rammene rundt kampen var det ikke noe å si på. Det er ingen tvil om at Valle Hovin sine jenter har bedre treningsfasiliteter, større støtteapparat og flere trenere, men allikevel skulle vi altså være det beste laget. Vi dominerte kampen fra start, men klarte ikke å omsette sjansene i mål.

Les saken

Ordfører Ragnhild Bergheim, Thomas Breistein (Right To Play Norge), rektor Odin Tellesbø sammen med deler av årets Internasjonale komité på Lørenskog vgs.

Internasjonal dag på Lørenskog videregående skole

05.03.2019

Lørenskog videregående skole arrangerte Internasjonal dag torsdag 28.februar. Elever og lærere fikk se bilder og film fra feltreisen til Ghana. Elevene i komiteen fortalte om sterke inntrykk fra feltreisen og om det viktige arbeidet Right To Play gjør i landet.

Les saken

Sammen om integrering UB f.v: Mads Andreas Solvik, Elise Nordberg Næss, Norman Granlund Elton, Christopher Raymond Brotun Robinson, Hedda Herstad Bjørgen og Syes Ali Shahrukh Hussain.

Lørenskogelever på GründerExpo.

05.03.2019

Det ble ikke pallplasseringer for Lørenskogelevene i år, men bedriften «Sammen om integrering UB» var nominert til flere priser.